17. mednarodna delavnica o slikanju dojk na Univerzi v Chicagu

Člani raziskovalne skupine za medicinsko fiziko so sodelovali na 17. mednarodni delavnici o slikanju dojk na Univerzi v Chicagu. Predstavljali smo prispevke in sodelovali v znanstvenih razpravah med resnimi in manj resnimi dogodki, povezanimi z delavnico. Udeležbo smo podaljšali s kratkim obiskom Univerze v Madisonu v Wisconsinu, kjer smo okrepili mednarodno sodelovanje.

Ekipa obiska v Chicagu. Z leve: Robert Jeraj, Univerza v Wisconsinu in Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani, Andrej Studen, Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani, Yao-Kuan Wang, UZ Leuven, Žan Klaneček, Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani.

Uživanje na zabavi dobrodošlice na 17. mednarodni delavnici o slikanju dojk na Univerzi v Chicagu. Z leve: Robert Jeraj, Univerza v Wisconsinu in Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani. Olivera Ciraj Bjelac, MAAE, Dunaj.

Čestitke za dobro opravljeno predstavitev na 17. mednarodni delavnici o slikanju dojk na Univerzi v Chicagu. Od leve: Žan Klaneček, Fakulteta za matematiko in fiziko, Univerza v Ljubljani, Yao-Kuan Wang, UZ Leuven.